Újdonságok
Mi az a GREEN COMPOUND ?

A FUTÓFELÜLET KIZÁRÓLAG MEGÚJULÓ ÉS ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL.   GREEN COMPOUND. Speciális technológia a Schwalbétól. Mostanra vált lehetségessé a technológia, mely keretein belül megújuló és újrahasznosított alapanyagból készülhett szabvány minőségű termék. (tapadás,...

több
Tour de France

Július 7-én rajtol a világ legnézettebb bringás eseménye a Tour de France. Az Elite idén is készült kulacsokkal 550ml és 750ml kivitelben!

több
Gyártó / Márkák
Újdonságok e-mailben
Szeretné, hogy az újdonságokat közvetlenül az Ön e-mail címére küldjük?
Bevezetés Újdonságok Mi az a GREEN COMPOUND ?

Mi az a GREEN COMPOUND ?

A FUTÓFELÜLET KIZÁRÓLAG MEGÚJULÓ ÉS ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL.

 

GREEN COMPOUND. Speciális technológia a Schwalbétól. Mostanra vált lehetségessé a technológia, mely keretein belül megújuló és újrahasznosított alapanyagból készülhett szabvány minőségű termék. (tapadás, tartósság)

 

MIÉRT HASZNÁLUNK ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAGOKAT?
A gumik újrahasznosításának és a megújuló nyersanyagok megnövekedett használatának köszönhetően nagy mennyiségű energiát spórolunk meg termékeink előállításakor.

 

MIÉRT NEM HASZNÁLUNK MINDEN KÜLSŐGUMINKHOZ GREEN COMPOUND-OT?
Arra törekszünk, hogy a jövőben több újrahasznosított és megújuló nyersanyagot használjunk gumikeverékeinkhez. Viszont jelenleg még nem lehetséges csúcskategóriás gumikeveréket készíteni ebből az új alapanyagból. A Green Compound azonban tökéletesen megfelel a standard Active Line gumiabroncsaink követelményeinek, amilyen a bevált és népszerű Road Cruiser is.

 

További információ: https://www.schwalbetires.com/green-compound

Vásárlási Információ Szállítási díj Kapcsolat

990 Ft-tól

Ügyfélszolgálat:

H-P: 10:00-18:00

06-70-278-15-75

info@2wheels.hu